Wix Specialisten: Specialistendeals krijgen

Belangrijk:
Specialistendeals zijn niet langer beschikbaar.
Als je eerder specialistendeals hebt gekocht, kun je deze nog steeds toewijzen aan gratis websites in je account. Je moet de eigenaar zijn van een website om er een Premiumpakket uit een specialistendeal op toe te passen.

Om je Premiumpakketten van specialistendeals aan websites toe te wijzen:

1. Log in op je Wix-account en klik bovenaan op Specialistendashboard.
  2. Klinks op het Specialistendeals-tabblad.
  3. Klik naast de betreffende Premiumpakketten op Een coupon toepassen.
  1. Selecteer de website waaraan je het Premiumpakket wilt toewijzen en klik op Toepassen.
Let op:
Neem voor vragen over het annuleren of terugbetalen van je ongebruikte coupons contact op met je Specialisten Accountteam.