Wix Specialisten: Een verzoek versturen om samen te werken aan de website van een klant

Leestijd 1 minuten
Je kunt eenvoudig een verzoek sturen om samen te werken met een klant. Het enige wat je hoeft te doen is een korte beschrijving met de URL van de website toe te voegen, de gewenste rol te selecteren en op verzenden te klikken. Daarmee wordt een e-mail naar de klant gestuurd ter beoordeling en goedkeuring.

Om een verzoek om toegang tot de website versturen:

1. Klik bovenaan je Wix-account op Specialisten dashboard.
  2. Klik links op het Contacten-tabblad.
  3. Wijs de kaart van de klant aan en klik op Bekijken.
  4. Klik bovenaan op de Meer acties-dropdown en selecteer Websitetoegang aanvragen.
  5. Voer de volgende gegevens in:
    • Beschrijving van de website: Voer een korte beschrijving van de website in en vermeld de URL als je die hebt.
    • Welke rol vraag je aan?: Selecteer de rol die je aanvraagt voor de website van de klant.
  6. Klik op Aanvraag verzenden.
En nu?
Zodra de klant je verzoek heeft goedgekeurd, ontvang je een e-mail met een uitnodiging om samen te werken. Je moet de uitnodiging accepteren om samen te werken aan de website van de klant.