Wix Specialisten: Aangepaste rollen met machtigingen voor het specialistendashboard creëren

Leestijd 1 minuten
Geef teamleden toegang tot je specialistendashboard voor hulp bij het beheren van je specialistenaccount. Je kunt aangepaste rollen maken die specialistendashboardmachtigingen bevatten en deze vervolgens toewijzen aan teamleden.
Let op:
Teamleden met de rollen Accountbeheerder (mede-eigenaar) en Websitemanager hebben al specialistendashboardmachtigingen.

Om een aangepaste rol met machtigingen voor het specialistendashboard te creëren:

1. Klik bovenaan je Wix-account op Specialistendashboard.
  2. Klik links op het Instellingen-tabblad.
  3. Klik rechtsboven op Meer acties en klik op Rollen beheren.
  4. Klik op + Nieuwe rol creëren.
  5. Vul de details van de aangepaste rol in:
    1. Voer een titel in onder Roltitel.
    2. (Optioneel) Voeg een beschrijving toe die de nieuwe rol omschrijft.
  6. Klik in de lijst met Machtigingen op Specialistendashboard.
  1. Selecteer Beheer de Wix Marketplace en CRM. Teamleden met deze rol kunnen de volgende acties uitvoeren:
  2. (Optioneel) Schakel meer machtigingen in voor de aangepaste rol:
    1. Klik op de relevante categorie in de Machtigingen-lijst en selecteer de actie(s) die teamleden met de rol kunnen uitvoeren.
    2. Herhaal de laatste stap voor alle machtigingen die je voor de rol wilt hebben.
  3. Klik rechtsboven op Opslaan.
Volgende stappen: