Wix Restaurants: Tafelreserveringen beheren in de Wix Owner-app

Leestijd 3 minuten
Belangrijk:
Vanaf oktober 2022 hebben we een nieuwe app voor tafelreserveringen uitgebracht. We raden aan over te stappen naar de nieuwe app, maar als je nog steeds de oude app wilt gebruiken om je reserveringen te beheren, lees dan dit artikel.
Beheer de tafelreserveringen van je restaurant onderweg met de Wix Owner-app. Bekijk al je aankomende reserveringen, voeg nieuwe reserveringen toe en update of annuleer bestaande reserveringen.
Wanneer een klant een tafel op je website boekt, ontvang je een e-mail en een pushmelding in de Wix Owner-app. Tik op de melding om meer informatie over de reservering te bekijken. Je kunt ook rechtstreeks vanuit de app contact opnemen met klanten over hun aanstaande tafelreserveringen.

Tafelreserveringen toevoegen in de app

Voeg nieuwe tafelreserveringen voor je klanten toe, rechtstreeks vanuit de Wix Owner-app.

Om een nieuwe reservering toe te voegen:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik op Tafelreserveringen.
  4. Tik onderaan op + Nieuwe reservering.
  5. Voer de gast- en reserveringsgegevens in.
    Tip: Je kunt ook op Toevoegen uit contacten tikken om gastinformatie toe te voegen voor een terugkerende klant.
  6. (Optioneel) Tik op + Notitie over deze reservering toevoegen om een notitie voor jou en je team toe te voegen over deze reservering. Bijvoorbeeld als er een speciale gelegenheid wordt gevierd.
  7. Tik op Opslaan.

Reserveringen beheren in de app

Bekijk en beheer je aankomende tafelreserveringen vanuit de Wix Owner-app. Je kunt toegang krijgen tot meer details over de reservering, de reservering indien nodig bewerken of annuleren, en de reserverende partij bellen.

Om je reserveringen te beheren:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik op Tafelreserveringen.
  4. Tik op een reservering om meer details te bekijken.
  5. Kies wat je wilt doen:
    • Bewerk de reservering: Tik op Bewerken om de reserveringsgegevens te bewerken en tik vervolgens op Opslaan.
    • De reserveringscontactpersoon bellen: Tik op het Telefoon-pictogramom diegene die gereserveerd heeft te bellen.
    • De reservering annuleren: Tik op Reservering annuleren en vervolgens op Ja, annuleren om de reservering te annuleren.