Wix Restaurants: Reacties op reserveringsverzoeken aanpassen

Leestijd 1 minuten
Belangrijk:
Per oktober 2022 hebben we een nieuwe app voor tafelreserveringen. Lees hoe je de nieuwe Wix Table Reservations-app toevoegt en instelt.
Pas aan hoe je reageert op reserveringsverzoeken van klanten op je website. Kies of je reserveringen handmatig wilt bevestigen of automatisch alle reserveringen van je klanten wilt accepteren.
Belangrijk:
In beide gevallen moet je nog steeds alle inkomende reserveringen accepteren of afwijzen. Het antwoord aan klanten bij het boeken van hun reservering is ofwel automatisch - een onmiddellijke bevestiging, ofwel handmatig - in afwachting van de bevestiging van je restaurant. Voor meer informatie over het bekijken en beheren van je reservering, klik je hier.

Om reacties op reserveringsverzoeken aan te passen:

1. Ga naar je Reserveringsinstellingen op het dashboard van je website.
  2. Klik op het Bevestiging-tabblad.
  3. Selecteer een van de volgende:
    • In afwachting van bevestiging: Selecteer deze optie om klanten te laten weten dat je hun reservering zult beoordelen en binnenkort contact met hen zult opnemen.
    • Directe bevestiging: Selecteer deze optie als je wilt dat klanten direct een bevestiging van hun online reservering ontvangen.
Als je Directe bevestiging hebt ingeschakeld, ontvangen gasten een melding zoals deze op je website wanneer ze de reservering boeken.
Tip:
Wanneer een gast een reservering maakt, verschijnt deze op het Reserveringen-tabblad.