Wix Restaurants FAQ: Kunnen klanten bezorginstructies aan hun bestellingen toevoegen?

Leestijd 1 minuten
Belangrijk:
We zijn bezig met de release van een nieuwe online bestel-app die nog niet voor alle gebruikers beschikbaar is. Lees hoe je de nieuwe Wix Restaurants Orders-app toevoegt en instelt.
Ja, wanneer een klant een restaurantbestelling via je website plaatst, kan hij of zij bezorginstructies toevoegen, zoals:
  • Bezorgadres: Klanten kunnen zoeken op hun adres en het appartement, de verdieping en het entreenummer invoeren.
  • Bezorginstructies: Klanten kunnen op + Bezorginstructies klikken om speciale instructies in vrije tekst toe te voegen.
  • Instructies bij aankomst: Klanten kunnen selecteren hoe ze op de hoogte willen worden gesteld wanneer de bestelling arriveert:
    • Aanbellen
    • Bel mij
    • Zet de bestelling voor de deur (contactloze bezorging)
      Let op: Je kiest deze optie in de laatste fase van het afrekenen. Contactloze bezorging is alleen beschikbaar voor kaartbetalingen.
De bezorginstructies worden weergegeven in de laatste bestelgegevens. Hier kun je contactloze bezorging selecteren.