Wix Restaurants FAQ: Kan ik sms-bevestiging vereisen voor online bestellingen?

Leestijd 1 minuten
Belangrijk:
We zijn bezig met de release van een nieuwe online bestel-app die nog niet voor alle gebruikers beschikbaar is. Lees hoe je de nieuwe Wix Restaurants Orders-app toevoegt en instelt.
Ja, SMS-bevestiging voegt een extra veiligheidsniveau toe aan je bestellingen door klanten te verplichten hun telefoonnummer te bevestigen wanneer zij hun bestelling plaatsen. Schakel SMS-bevestiging in om klanten een verificatiecode per SMS te sturen die zij moeten invoeren om een bestelling te voltooien.

Om SMS-bevestiging in te schakelen:

1. Ga naar Bestellingen op het dashboard van je website.
  2. Klik onderaan op het tabblad Geavanceerd.
  3. Schakel de schakelaar naast SMS-bevestiging in om klanten te verplichten hun telefoonnummer te valideren voordat ze een bestelling plaatsen.
  4. Klik rechtsboven op Opslaan.
Let op:
Als je de schakelaar voor SMS-bevestiging niet ziet, betekent dit dat je nog steeds het oude Wix Restaurants-betaalsysteem gebruikt. We raden ten zeerste aan over te stappen naar het algemene Wix Payments-systeem, dat meer opties voor betaalproviders biedt. Lees hier hoe je overstapt.