Wix Restaurants FAQ: Hoe zet ik het online bestelsysteem van mijn restaurant aan/uit?

Leestijd 1 minuten
Belangrijk:
We zijn bezig met de release van een nieuwe online bestel-app die nog niet voor alle gebruikers beschikbaar is. Lees hoe je de nieuwe Wix Restaurants Orders-app toevoegt en instelt.
Je kunt het online bestelsysteem van je restaurant eenvoudig inschakelen om online bestellingen te ontvangen. Je kunt je online bestelsysteem ook op elk moment tijdelijk pauzeren. Klanten kunnen geen online bestellingen plaatsen als je systeem is gepauzeerd.

Om je online bestelsysteem in te schakelen:

1. Ga naar Bestellingsinstellingen op het dashboard van je website.
  2. Klik op de Bestellen staat aan/uit-schakelaar om online bestellen in of uit te schakelen:
    • Ingeschakeld: je bestelsysteem is actief. Klanten kunnen via je website bestellen.
    • Uitgeschakeld: je bestelsysteem is gepauzeerd. Klanten kunnen je menu bekijken, maar kunnen geen bestellingen plaatsen via je website.
      • (Optioneel) Voer een bericht in voor je klanten om uit te leggen waarom je geen bestellingen accepteert.
      • Klik op Toepassen.
Belangrijk:
Wanneer je het online bestelsysteem voor de eerste keer inschakelt, moet je ervoor zorgen dat je het hele instellingsproces doorloopt.