Wix Restaurants FAQ: Hoe wisselen klanten de beloningen van hun loyaliteitsprogramma in?

Leestijd 1 minuten
Belangrijk:
We zijn bezig met de release van een nieuwe online bestel-app die nog niet voor alle gebruikers beschikbaar is. Lees hoe je de nieuwe Wix Restaurants Orders-app toevoegt en instelt.
Klanten wisselen hun beloningen in wanneer ze een bestelling plaatsen op de website van je restaurant. De hoogst beschikbare beloning wordt automatisch als korting aan hun bestelling toegevoegd. Klanten kunnen het aantal loyaliteitspunten dat ze willen inwisselen aanpassen tijdens het afrekenen.
Belangrijk:
Klanten kunnen beloningen gebruiken met andere kortingen/coupons, maar het totale bedrag dat voor menu-items is betaald, moet hoger zijn dan €0,–. Ze kunnen geen beloningen toepassen op bezorgkosten, belastingen en fooien.
Let op:
Loyaliteitsbeloningen zijn alleen beschikbaar in het nieuwe online bestelsysteem. Als je nog niet hebt geüpgraded naar het nieuwe systeem, kun je dat nu eenvoudig doen. Lees meer