Wix Restaurants FAQ: Hoe stel ik de maximale bezorgtijd in voor restaurantbestellingen?

Leestijd 1 minuten
Belangrijk:
We zijn bezig met de release van een nieuwe online bestel-app die nog niet voor alle gebruikers beschikbaar is. Lees hoe je de nieuwe Wix Restaurants Orders-app toevoegt en instelt.

Je kunt de maximale bezorgtijd voor elk van je bezorggebieden instellen. Wanneer je een bestelling ontvangt, zie je een aftelling naar dit tijdstip op het Mijn bestellingen-tabblad.

Om de maximale bezorgtijd voor een specifiek gebied in te stellen:

1. Ga naar Bestelinstellingen op het dashboard van je website.
  2. Klik op het Bezorgen-tabblad.
  3. Klik op een bestaand gebied of klik op + Nieuw gebied om een nieuw gebied toe te voegen.
  4. Bewerk of voer het maximum aantal in het Maximale levertijd-veld in.
  5. Selecteer Minuten, Uren of Dagen in de dropdown.
  6. Klik op Opslaan.