Wix Restaurants: De Wix Restaurants Orders-app toevoegen

Belangrijk:
We zijn bezig met de release van een nieuwe online bestel-app die nog niet voor alle gebruikers beschikbaar is. Lees hoe je de nieuwe Wix Restaurants Orders-app toevoegt en instelt.
Ontvang restaurantbestellingen van klanten direct op je website en beheer ze vanaf het dashboard van je website.
Menu voor online bestellen.

Om de Wix Restaurants Orders-app toe te voegen:

1. Ga naar Apps toevoegen in je Editor:
    • Wix Editor: Klik links in de Editor op Apps toevoegen.
    • Editor X: Klik bovenbaan Editor X op het Appmarkt-pictogram.
  2. Zoek naar de 'Wix Restaurant Orders'-app in de zoekbalk en selecteer deze in de lijst.
  3. Klik op Toevoegen.
Volgende: