Wix Restaurants: De Wix Restaurants Menus-app toevoegen

Belangrijk:
Dit artikel gaat over de originele Wix Restaurants Menus-app. Probeer onze nieuwe, verbeterde Menu-app. Lees hoe je de nieuwe Wix Restaurants Menus-app toevoegt en instelt
Gebruik de Wix Restaurants Menus-app om binnen enkele minuten een professioneel ogend online menu te maken. Je kunt je menu's beheren vanaf het Wix Restaurants-tabblad op je dashboard.

Om de Wix Restaurants Menus by Wix-app toe te voegen:

1. Open de Appmarkt:
    • Wix Editor: Klik links in de Editor op Apps toevoegen.
    • Editor X: Klik bovenaan Editor X op Appmarket.
  2. Typ 'Menu' in de zoekbalk en selecteer Wix Restaurants Menus.
  3. Klik op Toevoegen. Er wordt een nieuwe pagina aan je website toegevoegd met de app die is geïnstalleerd.
Tip:
Je kunt nu de menu's van je restaurant maken om op je website weer te geven. Om te beginnen met het ontvangen van online bestellingen, voeg je de Wix Restaurant Orders-app toe. (Het accepteren van online bestellingen vereist een Premiumpakket)