Wix Pro Gallery: De uitgebreide weergave voor je galerij aanpassen

Leestijd 5 minuten
Je kunt je afbeeldingen instellen om in een pop-up te openen, de uitgebreide weergave, wanneer erop geklikt wordt. Bezoekers kunnen zo de details van je galerij-items beter bekijken.
Pas de uitgebreide weergave van je Pro Gallery aan om te passen bij het ontwerp en merk van je website. Bepaal hoe, wanneer en waar de afbeeldingsinformatie weergegeven wordt en pas delen van het ontwerp aan, zoals de tekststijl en -kleur.
Screenshot van de uitgebreide weergave op een live website.
Lees in dit artikel meer over:

De uitgebreide weergave aanpassen

Laat je galerij-items opvallen in de uitgebreide weergave. Kies welke informatie je weer wilt geven, voeg achtergrondfilters en overgangen toe aan je items, en laat bezoekers inzoomen op afbeeldingen.

Om de uitgebreide weergave aan te passen:

1. Klik op de Wix Pro Gallery in je Editor.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik links op het Instellingen-tabblad.
  4. Selecteer In uitgebreide modus openen in de Bij het aanklikken-dropdown.
Screenshot die laat zien waar je 'Bij het aanklikken'-dropdown kunt vinden.
5.  Klik op het Ontwerp-tabblad
6.  Klik op Uitgebreide weergave
Screenshot met het 'Uitgebreide weergave'-tabblad van de Pro Gallery.
7.  Klik op Uitgebreide weergave aanpassen.
8.  Pas rechts van de pop-up de volgende instellingen aan:
9.  Klik op Klaar.
Screenshot van het venster voor de uitgebreide weergave met veel instellingen zichtbaar.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over het aanpassen van de uitgebreide weergave: