Wix Partners: De rollen van je teamleden wijzigen

Leestijd 2 minuten
Je kunt de rol van een teamlid wijzigen om hun machtigingen voor alle websites in je account aan te passen.
Belangrijk:
Alleen accounteigenaren en accountbeheerders (mede-eigenaren) kunnen de rollen van je teamgenoten bewerken.

Om de rol van een teamlid te wijzigen:

1. Log in op je Wix-account en klik bovenaan op Specialistendashboard.
  2. Klik links op het Instellingen-tabblad.
  3. Klik op het Meer weergeven-pictogramnaast het betreffende teamlid en selecteer Rol wijzigen.
  1. Selecteer de rol(len) die je aan je teamlid wilt toewijzen:
Tips:
5.  Klik op Opslaan.
Een teamgenoot verwijderen?
Klik op het Meer acties-pictogramnaast het betreffende teamlid en selecteer Verwijderen