Wix Specialisten-voordelen: Productbèta's

Belangrijk:
We zullen geen updates meer geven over nieuwe productbèta's in het specialistendashboard. Bestaande bèta's blijven ter referentie vermeld. Om op de hoogte te blijven van nieuwe productbèta's, moet je overschakelen naar Wix Studio. Je kunt dan nieuwe functies uitproberen en onze producten helpen vormgeven voordat ze live gaan door je feedback te geven in het Wix Studio-forum.
Meld je aan voor productbèta's om nieuwe Wix-functies te ervaren voordat ze worden uitgebracht.

Wanneer je deelneemt aan een bètaversie van een product, moet je bugs identificeren en rapporteren, feedback geven en helpen bepalen welke verbeteringen nodig zijn voordat het product wordt uitgebracht. We kunnen je vragen om deel te nemen aan een prestatiebeoordeling om je ervaring te delen met onze ontwikkelaars en productmanagers.
Let op:
Momenteel zijn productbèta's alleen beschikbaar in het Engels en voor Wix-websites waarvan je de eigenaar bent. Houd er rekening mee dat de bèta's nog in ontwikkeling zijn en dat je misschien niet dezelfde naadloze ervaring hebt als met andere Wix-producten.
In dit artikel lees je hoe je:

Inschrijven voor productbèta's voor specialisten

Als Wix Specialist kun je deelnemen aan productbèta's en toegang krijgen om nieuwe Wix-functies uit te proberen voordat ze worden uitgebracht.

Om je in te schrijven voor productbèta's:

1. Log in op je Wix-account en klik bovenaan op Specialistendashboard.
  2. Klik links op het Productbèta's-tabblad.
  3. Klik op Lid worden van bèta's en klik nogmaals om te bevestigen.
Overzicht van Productbèta-tabblad met de Deelnemen aan bèta's-knop en een voorbeeld van een open bèta
Tip:
Nu je toegang hebt, kun je door de lijst met alle openstaande productbèta's bladeren. Klik op Details weergeven voor een gedetailleerde beschrijving van de bèta en stappen voor het gebruik ervan.

Productbèta's gebruiken in projecten

Zodra je lid bent geworden, heb je toegang tot alle beschikbare productbèta's en kun je ze uitproberen op Wix-websites waarvan je de eigenaar bent. Met productbèta's kun je Wix-functies ervaren voordat ze worden uitgebracht. Sommige van deze functies kunnen uiteindelijk worden ingetrokken of op een later tijdstip beschikbaar komen voor Wix-gebruikers.

Om een productbèta te gebruiken:

1. Log in op je Wix-account en klik bovenaan op Specialistendashboard.
  2. Klik links op het Productbèta's-tabblad.
  3. Blader door de lijst en klik op Details weergeven bij de productbèta die je wilt uitproberen.
  4. Volg de stappen rechts onder STAPPEN VOOR TOEGANG (STEPS TO ACCESS).
Stappen om te reproduceren om onze productbèta in je project uit te proberen

Feedback over productbèta's delen

Maak het verschil en deel je feedback op het Wix Specialistenforum op alle bèta's die je op je Wix-websites hebt gebruikt. Dit is belangrijk omdat het ons helpt onze producten voor jou en al onze gebruikers te verbeteren voordat ze worden uitgebracht.

Om je feedback te delen:

1. Log in op je Wix-account en klik bovenaan op Specialistendashboard.
  2. Klik links op het Productbèta's-tabblad.
  3. Klik op Details weergeven voor de productbèta waarvoor je feedback wilt geven.
  4. Klik op Feedback geven (Leave feedback).
  5. Klik op Sign Up om deel te nemen aan de discussie over deze productbèta, of Log in als je al lid bent.
    Let op: Als je je aanmeldt, ontvang je een e-mail wanneer je toestemming hebt om je feedback achter te laten.
  6. Voer je feedback over de bèta in op het Wix Specialistenforum.