Wix Owner-app: Opgeslagen antwoorden instellen voor je inbox en chat

Leestijd 2 minuten
Bespaar tijd door antwoordberichten in te stellen die je via je inbox of chat naar bezoekers kunt sturen. Met opgeslagen antwoorden kun je bestaande antwoordberichten gebruiken, deze bewerken of een aangepast antwoordbericht maken.

Om opgeslagen antwoorden in te stellen:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Inbox.
  3. Tik rechtsboven op het Meer acties-pictogram.
  4. Tik op Instellingen.
  5. Tik onder Algemene instellingen op Opgeslagen antwoorden.
  6. Kies het type antwoord waaraan je wilt werken:
    • Een bestaand opgeslagen antwoord wijzigen: Tik naast het betreffende antwoord op het Bewerken-pictogram.
    • Een nieuw opgeslagen antwoord maken: Tik op Nieuw opgeslagen antwoord om een aangepast bericht voor je bezoekers te maken.
  7. Tik op Opslaan.
Een screenshot van het Opgeslagen antwoorden-paneel.