Wix Music: De weergave van je nummerlijst aanpassen

Leestijd 1 minuten
Je kunt aanpassen hoe je tracklijst eruitziet door te kiezen wat wordt weergegeven. Je kunt bijvoorbeeld of je alleen de naam van het nummer weer wilt geven of dat je de artiestennamen van elk nummer in de lijst van je muziekspeler wilt opnemen.

Om je nummerlijst aan te passen:

1. Klik in de Editor op je muziekspeler.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op het Indelingen-tabblad.
  4. Schakel Lijst met nummer weergeven in.
  5. Selecteer een optie onder Gegevens nummer omvat:
    • Alleen naam: Alleen de naam van het nummer wordt weergegeven.
    • Naam en artiest: De naam van het nummer en die van de artiest worden weergegeven in de lijst.
  6. Selecteer een optie onder Acties voor nummer weergeven:
    • Alleen op huidig nummer: Acties verschijnen alleen op het huidige nummer.
    • Op allenummers: Acties verschijnen op alle nummers.
  7. Gebruik de Afstanden nummerlijst-schuifregelaar om de afstand tussen de nummers te vergroten of te verkleinen.