Wix Multillingual: SEO-instellingen voor producten vertalen

Leestijd 1 minuten
Verkoop je producten met Wix Stores op je meertalige website? Je kunt de SEO-instellingen afzonderlijk bewerken voor elk product in elke taal.
Wanneer je een product maakt, krijgt het standaard SEO-instellingen:
  • SEO product titeltag: Genomen van de productnaam.
  • SEO product metabeschrijving: Genomen van de productbeschrijving.
  • Aangepaste URL: Genomen van het domein / de productpagina / de productnaam (bijvoorbeeld voor een product genaamd 'Suede schoenen', zou de URL iets zijn als, https://www.mijnprofessionelewebsite.com/product-pagina/suede-schoenen/
Als je deze standaardinstellingen in je hoofdtaal kunt vervangen (behalve de aangepaste URL), kun je dat in alle talen doen.

Om de standaard SEO-instellingen in een meertalige website te bewerken:

1. Ga naar Producten op het dashboard van je website.
  2. Klik om het product te selecteren waarvan je de SEO-instellingen wilt wijzigen.
  3. Bewerk de standaard SEO pagina titel-tag en metabeschrijving voor je hoofdtaal. Lees hoe
  4. Klik op Opslaan.
  5. Klik op het Instellingen-tabblad.
  6. Klik op het Multilingual-tabblad.
  7. Vertaal de SEO-instellingen (titeltag, metabeschrijving) voor een van je secundaire talen.
    Let op: Als je de instellingen in je hoofdtaal niet hebt bewerkt, zie je niet de optie om deze SEO-instellingen in secundaire talen te bewerken.