Wix Multillingual: Overschakelen van de Wix Language Menu-app naar Wix Multillingual

Leestijd 3 minuten
Dit artikel laat je zien hoe je van een meertalige website gebouwd met de oude meertalige oplossing van Wix (met behulp van knoppen in het menu en de Wix Language Menu-app) overschakelt naar het nieuwe Wix Multilingual
Gebruik je 301-omleidingen?
Maak je geen zorgen, 301-omleidingen worden als je overstapt op de nieuwe meertalige oplossing automatisch voor je aangemaakt.