Wix Multilingual: De valuta van een meertalige website wijzigen

Leestijd 1 minuten
Je kunt je websitevaluta op elk moment wijzigen. De valuta die je kiest, is dezelfde valuta die in alle talen wordt weergegeven.
Belangrijk:

Het is momenteel niet mogelijk om per taalversie van je meertalige website een andere valuta weer te geven. Wanneer je je websitevaluta wijzigt, geldt deze wijziging voor alle talen. Als dit een functie is die je graag in de toekomst zou willen zien, kun je er hier op stemmen.

Om de valuta van je website te wijzigen:

1. Klik links in je dashboard op Instellingen.
  2. Klik in je Algemene instellingen op Taal en locatie.
  3. Scrol omlaag naar het Websitevaluta-gedeelte.
  4. Selecteer een valuta uit de dropdown.
  5. Klik op Opslaan.