Wix Logo: Een gratis voorbeeld van je logo downloaden in de Wix Logo Maker

Leestijd 1 minuten
Wil je zien hoe je logo eruitziet voordat je een pakket koopt? Je kunt een gratis voorbeeld van je logo in lage resolutie downloaden en testen op je website om er zeker van te zijn dat je tevreden bent met het ontwerp.

Het gratis logo is een versie van lage kwaliteit voor voorbeelddoeleinden. Het wordt afgeraden om deze versie op je website te gebruiken. Om de versie van je logo in hoge resolutie te krijgen, moet je een Logo-pakket kopen.
Tip:
Met de Wix Logo Maker kun je specifieke bestanden selecteren om te downloaden, waaronder je gratis voorbeeldbestand.

Om een gratis voorbeeld van je logo te downloaden:

1. Klik na het ontwerpen van je logo op Volgende in de Logo Editor.
De Wix Logo Maker. De cursor wijst de Volgende-knop aan.
  1. Scrol omlaag op de pagina met Wix Logo Maker-pakketten.
  2. Klik op Download een voorbeeldbestand.
De Wix Logo Maker. De cursor wijst de download-hyperlink aan.
  1. Selecteer de gratis voorbeelddownload in de pop-up.
    Let op: Je kunt het gratis voorbeeld ook openen door op Downloaden te klikken vanuit je gratis logo-dashboard.