Wix Groups: Onderwerpen aan posts toewijzen vanuit de mobiele Wix-apps

Leestijd 2 minuten
Onderwerpen helpen je om je groepsposts georganiseerd en gemakkelijk te navigeren te houden. Je kunt waar je ook bent, rechtstreeks vanuit de Wix-apps op je mobiele apparaat, onderwerpen toewijzen. Leden kunnen ook onderwerpen toewijzen bij het posten in een groep op hun mobiele leden-apps.
Belangrijk:
Je kunt alle aspecten van het opzetten van je groep beheren vanuit de Wix Owner-app, maar het toewijzen van onderwerpen aan posts in je groep moet worden gedaan in de relevante leden-app, Spaces by Wix of Fit by Wix.

Om een onderwerp toe te wijzen vanuit de mobiele apps:

1. Ga naar je website in de relevante leden-app, Spaces by Wix of Fit by Wix.
  2. Tik op het Groepen-tabblad.
  3. Tik op de relevante groep.
  4. Tik op het Discussie-tabblad.
  5. Kies wat je wilt doen:
Tip:
Je kunt ook rechtstreeks vanaf je bureaublad onderwerpen aan posts toewijzen. Lees hoe