Wix Groups: Een groepspagina delen of posten op sociale netwerken

Leestijd 4 minuten
Zowel jij als je groepsleden kunnen de pagina van je groep en specifieke posts rechtstreeks vanuit het discussiebord delen op sociale netwerken.

Dit is een goede manier voor je groep om bekendheid te krijgen en het gesprek tussen je groepsleden uit te breiden.

Stap 1 | Schakel de deelknop in de Editor in

Voordat je de groepspagina of een specifieke post op social media deelt, moet je de deelknop inschakelen in de instellingen van de Groups-app.

Om de deelknop in te schakelen:

1. Klik links in de Editor op Pagina's .
  2. Klik op Groepspagina's.
  3. Klik op de Groepspagina in de Editor
  4. Klik op Instellingen.
  5. Klik op het Weergave-tabblad.
  6. Klik op Discussies.
  7. Schakel Deelknop in om de optie in te schakelen om de URL van een specifieke post te delen of de groepspagina te delen.

Stap 2 | Deel de pagina's en posts van je groep

Zodra je de deelknop hebt ingeschakeld, kunnen zowel jij als de leden van je groep de pagina van de groep of specifieke posts binnen de groep delen via verschillende sociale netwerken.

Om een groepspagina of groepspost te delen:

1. Ga naar de relevante groep op je live website.
  2. Kies of je een groepspagina of post wilt delen:
    • Deel de groepspagina:
      1. Klik naast de naam van de groepspagina op Meer weergeven.
      2. Klik op Delen.
      3. Kies hoe je de pagina van de groep wilt delen:
        • : Deel de pagina van de groep in je Facebook-nieuwsfeed of je Story.
        • : Deel de pagina van de groep op je Twitter-pagina.
        • : Deel de pagina van de groep op je LinkedIn profiel.
        • : Kopieer en plak de link in een nieuwe post met de toepassing van je keuze.
    • Deel een post:
      1. Klik naast de betreffende post op het Meer weergeven-pictogram.
      2. Selecteer hoe je deze post wilt delen:
        • : Deel de post op je Facebook-nieuwsfeed of je verhaal.
        • : Deel de post op je Twitter-pagina.
        • : Deel de groep op je LinkedIn-profiel.
        • : Kopieer en plak de link in een nieuwe post met de toepassing van je keuze.