Wix Events: Gasten handmatig toevoegen aan de gastenlijst in de Wix Owner-app

Leestijd 1 minuten
Misschien wil je een gast handmatig aan je gastenlijst toevoegen als deze zich bijvoorbeeld via een externe website heeft geregistreerd, offline tickets heeft gekocht of zich niet van tevoren heeft geregistreerd. Je kunt dit overal doen met de Wix Owner-app.

Om handmatig een gast aan je gastenlijst toe te voegen:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik op Evenementen.
  4. Selecteer Gepubliceerde evenementen.
  5. Selecteer het betreffende evenement.
  6. Tik op Gasten toevoegen.
  1. Voer de naam en het e-mailadres van de gast in.
    Tip: Als je gasten toestaat extra gasten mee te nemen voor evenementen zonder ticket, word je gevraagd het aantal gasten te selecteren en hun gegevens in te voeren.
  2. Selecteer een Status in de dropdown (Gaat, Gearriveerd of Wachtlijst).
  3. (Evenementen met ticket) Genereer een ticket voor de gast:
    1. Selecteer een tickettype (als je meer dan één type ticket hebt aangemaakt).
    2. Selecteer een ticketbetaalstatus.
    3. (Optioneel) Schakel Ticket PDF uit als je het ticket niet naar de gast wilt e-mailen.
      Tip: Aanbevolen als de gast het ticket op het evenement koopt.
  4. Tik op Opslaan