Wix Events: Evenementtickets bekijken en beheren

Leestijd 2 minuten
Beheer je tickets rechtstreeks vanaf het dashboard van je website. Je kunt zien hoeveel tickets je al hebt verkocht, de ticketgegevens bewerken, uitverkochte tickets verbergen, en meer.

Om je tickets te bekijken en te beheren:

1. Ga naar Evenementen op het dashboard van je website.
  2. Klik op het relevante evenement.
  3. Klik bovenaan op het Tickets-tabblad.
  4. Klik naast de betreffende ticket op het Meer acties-pictogram.
  5. Selecteer hoe je je tickets wilt beheren:
    • Verbergen: Klik op Verbergen om een ticket tijdelijk van je live website te verwijderen.
    • Dupliceren: Bespaar tijd bij het maken van nieuwe tickets door bestaande te dupliceren.
      Let op: Het is niet mogelijk om een gedupliceerd ticket te gebruiken voor een ander evenement.
    • Voorbeeld: Klik om een ticket te bekijken zoals je gast het ziet (je gasten ontvangen tickets als PDF-bestanden).
    • Ontwerp wijzigen: Pas de pdf-ticket aan om bij het thema van je evenement te passen.
    • Verwijderen: Verwijder een ticket definitief als je het niet meer nodig hebt.
Tip:
Klik naast het relevante tickettype op Bewerken om details bij te werken, zoals de beschrijving, prijzen of het aantal tickets dat je beschikbaar wilt maken voor gasten.
Een screenshot van het Tickets-tabblad in Evenementen van het dashboard van een website.