Wix Events: Evenementtickets bekijken en beheren

Leestijd 2 minuten
Op het Tickets-tabblad op het dashboard van je website kun je het aantal verkopen per tickettype bekijken. Je kunt ook individuele tickets bijwerken, ze dupliceren voor grotere evenementen en het uiterlijk van je ticket bewerken. Als je verouderde tickets hebt, kun je deze van je live website verwijderen of volledig verwijderen.

Om je tickets te bekijken en te beheren:

1. Ga naar Evenementen op het dashboard van je website.
  2. Klik op het relevante evenement.
  3. Klik bovenaan op het Tickets-tabblad.
  4. Klik naast de betreffende ticket op het Meer acties-pictogram.
  5. Selecteer hoe je je tickets wilt beheren:
    • Verbergen: Klik op Verbergen om een ticket tijdelijk van je live website te verwijderen.
    • Dupliceren: Bespaar tijd bij het maken van nieuwe tickets door bestaande te dupliceren.
      Let op: Het is niet mogelijk om een gedupliceerd ticket te gebruiken voor een ander evenement.
    • Voorbeeld: Gasten ontvangen tickets als PDF-bestanden. Klik om een ticket te bekijken zoals je gast het ziet.
    • Ontwerp wijzigen: Pas de pdf-ticket aan om bij het thema van je evenement te passen.
    • Verwijderen: Verwijder een ticket definitief als je het niet meer nodig hebt.
Tip:
Klik naast het relevante tickettype op Bewerken om details bij te werken, zoals de ticketbeschrijving, prijzen of het aantal tickets dat je beschikbaar wilt maken voor gasten.
Een screenshot van het Tickets-tabblad in Evenementen van het dashboard van een website.