Wix Events: Een lint toevoegen

Leestijd 2 minuten
Wanneer een evenement niet beschikbaar is om geboekt te worden, kun je automatisch een lint weergeven om de status van het evenement aan te geven.
Wanneer dit ingeschakeld is, verschijnen drie mogelijke linten:
  • Uitverkocht: Wanneer er geen tickets meer beschikbaar zijn voor een evenement met tickets.
  • RSVP gesloten: Wanneer het niet langer mogelijk is om te RSVP-en voor een evenement zonder tickets.
  • Naar wachtlijst: Als het niet langer mogelijk is om je aan te melden, maar gasten zich wel kunnen aanmelden voor een wachtlijst Lees meer
Tip:
Je kunt ook een apart lidmaatschapslint weergeven om abonnementen tentoon te stellen.

Om linten in te schakelen op een evenementenpagina:

1. Klik in de Editor op Wix Events.
    Let op: Linten worden per pagina ingesteld. Als je evenementen op meerdere websitepagina's weergeeft, zorg er dan voor dat je linten voor elke evenementpagina in- of uitschakelt.
  2. Klik op het Instellingen-pictogram.
  3. Klik op het Weergave-tabblad.
  4. Klik op de 'Uitverkocht' lint-schakelaar om het in te schakelen.
  5. Pas het lint aan:
    1. Klik op het Ontwerp-tabblad.
    2. Selecteer Lint.
    3. Selecteer het lettertype en de tekstkleur.
    4. Selecteer de achtergrondkleur en de doorzichtigheid van het lint.
Aanpassing voor mobiel:
Om linten op mobiel weer te geven of te verbergen, klik je bovenaan de Editor op Naar mobiele weergave. Daar kun je op Wix Events klikken en op Instellingen om het Weergave-tabblad te openen.