Wix Events: Afgelopen evenementen bewerken

Leestijd 2 minuten
Je kunt afgelopen evenementen op je website weergeven om gasten te laten weten wat voor soort evenementen je al hebt gehouden.
Als je dat doet, kun je de tekst bewerken zodat het duidelijk is dat het evenement al heeft plaatsgevonden. Je kunt bijvoorbeeld de titel 'Aankomende evenementen' wijzigen in 'Bekijk onze eerdere evenementen' en de beschrijving van elk evenement wijzigen in de verleden tijd.
Indien nodig kun je andere details bewerken. Je kunt bijvoorbeeld niet-geregistreerde gasten toevoegen aan de gastenlijsten.

Om een afgelopen evenement te bewerken:

1. Ga naar Evenementen op het dashboard van je website.
  2. Zorg ervoor dat je je op het Gepubliceerd-tabblad bevindt.
  3. Selecteer Afgelopen in de Status-dropdown.
  1. Klik naast het betreffende evenement op Bewerken.
  2. Bewerk de beschikbare details.
    Let op: Sommige details kunnen niet worden bewerkt.
Let op:
Het is niet mogelijk om een evenement uit het verleden te wijzigen in een aankomend evenement.Je kunt echter een eerder evenement dupliceren.Klik naast het relevante evenement simpelweg op het Meer acties-pictogramen selecteer Dupliceren als concept.