Wix Editor: Eigen afbeeldingen uploaden

Leestijd 2 minuten
Voeg eigen afbeeldingen aan je website toe om hem helemaal naar jouw wensen te maken. Je kunt afbeeldingen uploaden van je computer, je sociale netwerken, je andere Wix-websites, of je kunt een URL gebruiken.

Nadat je ze naar de Media Manager hebt geüpload kun je ze overal op je website gebruiken.

Om afbeeldingen naar je Media Manager te uploaden:

1. Klik links in de Editor op Elementen toevoegen.
  2. Klik op Afbeelding.
  3. Klik op Uploaden.
  4. Selecteer van welke bron je de media wilt toevoegen:
    • Computer:
      1. Sleep de bestanden naar de Media Manager of klik op Upload van je computer
      2. Selecteer de bestanden die je wilt uploaden.
      3. Klik op Openen.
    • Je andere Wix-websites:
      1. Klik op Mijn Wix account.
      2. Selecteer de website-map.
      3. Selecteer de bestanden die je wilt uploaden.
      4. Klik op Upload selectie.
    • Sociale netwerken:
      1. Selecteer het sociale network.
      2. Klik op Verbinden.
      3. Selecteer de bestanden die je wilt uploaden.
      4. Klik op Selectie uploaden.
    • Een URL:
      1. Klik links op het Link-pictogram.
      2. Plak de URL-link en klik op Importeren
  5. (Optioneel) Selecteer het bestand en klik op Toevoegen aan pagina om het aan je website toe te voegen.
Belangrijk:
Wanneer je een afbeelding probeert te wijzigen naar een SVG-bestand, zul je zien dat de Afbeelding kiezen-knop in de Media Manager grijs wordt weergegeven. Dit is omdat je een afbeelding niet kunt vervangen door een SVG-bestand. In plaats daarvan moet je het bestand aan je website toevoegen door de bovenstaande stappen te volgen, of vector art toevoegen en deze vervolgens vervangen door je eigen SVG-bestand. De afbeeldingen blijven uploaden, zelfs als je de Media Manager afsluit.