Wix Editor: Over vector art

Leestijd 7 minuten
Voeg mooie vector art toe aan je website.
Vector art zijn digitale illustraties of pictogrammen. Ze zijn gemaakt met behulp van vectorillustratiesoftware en zorgen voor leven en kleur op je website. Onze vector art-afbeeldingen zijn SVG-bestanden (Scalable Vector Graphics), wat betekent dat je het formaat van je afbeelding kunt wijzigen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.
Kies uit de honderden gratis opties die beschikbaar zijn bij Wix, of upload je eigen opties. Open de Editor en voeg vector art toe aan je website

Vector art toevoegen

Vector art kan worden gebruikt voor decoratieve doeleinden of als een opvallende call-to-action.
Wanneer je vector art aan je website toevoegt, kun je kiezen uit de honderden gratis opties die beschikbaar zijn bij Wix, of je kunt je eigen opties uploaden. Klik op een optie hieronder om meer te lezen.

Vector art ontwerpen

Begin met het ontwerpen van de vector art die bij je website past door op het Ontwerp-pictogramte klikken. Je kunt veel aspecten van de vector art aanpassen, waaronder de kleuren, dekking en schaduw.
Bij Wix is vector art onderverdeeld in vier soorten op basis van de kleuren en vormen. De weergegeven opties zijn afhankelijk van het type vector art dat aan de website is toegevoegd.
Klik op de onderstaande opties voor meer informatie over het ontwerpen van elk type.
Belangrijk:
Vector art die je uploadt, wordt gecategoriseerd in een van deze vier typen en de personalisatieopties worden dienovereenkomstig weergegeven. Je kunt de kleuren van je vector art niet aanpassen als we deze niet identificeren als een van de hierboven genoemde typen.

Voeg een link toe aan je vector art om een knop of call-to-action te maken. Je kunt naar veel plaatsen linken, zoals een pagina op je website, een externe URL of zelfs een telefoonnummer. Het toevoegen van een link is een geweldige manier om interactiviteit van websitebezoekers aan te moedigen en iets te creëren dat zowel opvallend als functioneel is.

Om een link aan je vector art toe te voegen:

1. Selecteer de vector art in de Editor.
  2. Klik op het Link-pictogram.
  3. Selecteer het type link dat je wilt koppelen met de vector art uit de lijst aan de linkerkant.
  4. Vul de relevante informatie in.
  5. Klik op Klaar.

Animatie toevoegen aan je vector art

Animatie is een geweldige manier om vector art tot leven te brengen. Met tal van opties beschikbaar, kun je iets leuks en kleurrijks maken.

Om animatie toe te voegen:

1. Klik op het Animatie-pictogram.
  2. Selecteer een animatie.
  3. Klik op Aanpassen om de instellingen aan te passen. Klik hier om meer te lezen