Wix Editor: GIF-bestanden instellen om in een lus af te spelen

Leestijd 1 minuten

Om GIF-bestanden in een lus af te spelen, moeten ze zo worden ingesteld voordat ze naar Wix worden geüpload. Je kunt de lus-instellingen van de GIF wijzigen met behulp van een extern beeldbewerkingsprogramma, zoals LunaPic.

Om de lus-instellingen van je GIF te bewerken met LunaPic:

1. Ga naar de LunaPic website.
  2. Klik op Browse om de GIF vanaf je computer te uploaden of voer de URL in naast Open from URL en klik op Go.
  3. Klik in het menu bovenaan op Animation.
  4. Klik op Edit GIF Animation.
  5. Klik op de drop-down naast Looping en kies hoe vaak je de GIF wilt herhalen.
  6. Klik op Apply.