Wix Editor: Facebook-vind-ik-leukknop versus vind-de-pagina-leukknop

Leestijd 1 minuten

Lees over het verschil tussen de Facebook-vind-ik-leukknop en de vind-de-pagina-leukknop

Facebook-vind-ik-leukknop

De Facebook-vind-ik-leukknop laat bezoekers je website delen met hun Facebook-vrienden. Hun Facebook-vrienden kunnen zien dat ze je website leuk hebben gevonden of aanbevolen. De knop telt de websitebezoekers die erop klikken op je website.

​Vind-de-pagina-leukknop

De vind-de-pagina-leukknop laat je de Facebook-pagina van je bedrijf promoten op je website. Bezoekers kunnen je Facebook-bedrijfspagina rechtstreeks vanaf je website leuk vinden.
Haal gewoon je pagina-ID op en begin met het krijgen van vind-ik-leuks (likes) op je Facebook-pagina. Lees hoe
Facebook vind-de-pagina-leukknop