Wix Editor: Elementen die over de rand van je diavoorstelling hangen

Leestijd 1 minuten
Je ziet misschien dat een deel van de inhoud van je diavoorstelling over de rand van het diavoorstellingkader hangt.
Je kunt ervoor kiezen om de inhoud die over de rand hangt weg te snijden of zo te laten.

Om de Inhoud buiten kader-instelling te wijzigen:

1. Klik in de Editor op je diavoorstelling.
  2. Klik op het Instellingen-pictogram .
  3. Klik op de Inhoud buiten kader verbergen-schakelaar:
    • Ingeschakeld: Elementen die over de rand van de dia gaan, worden afgesneden zodat ze alleen binnen de dia verschijnen.
    • Uitgeschakeld: Elementen die zich over de rand van de dia bevinden, worden niet afgesneden.