Wix Editor: Een pagina alleen op je mobiele website weergeven

Leestijd 2 minuten
Geef een pagina alleen op je mobiele website weer door de pagina te verbergen in het menu op je desktop website en deze vervolgens weer zichtbaar te maken op mobiel.
Dit is een geweldige manier om je website af te stemmen op mobiele bezoekers en een unieke browse-ervaring te bieden.

Om een pagina alleen in je mobielvriendelijke weergave weer te geven:

1. Klik links in de desktop Editor op Menu's en pagina's
  2. Klik op de relevante pagina.
  3. Klik op het Meer weergeven-pictogram .
  4. Klik op Verbergen .
  5. Klik op de bovenste balk van de Editor op het Overschakelen naar mobiel-pictogram.
  6. Klik links in de mobiele Editor op Menu's en  pagina's.
  7. Klik op de relevante pagina.
  8. Klik op het Meer weergeven-pictogram.
  9. Klik op Weergeven op mobiele site.
Let op:
  • Als je de homepage op mobiel verbergt, wordt deze alleen op het menu verborgen. Als je het domein of de gratis Wix-URL op een mobiel apparaat bezoekt, wordt de verborgen homepage nog steeds geladen.
  • Klik hier om te lezen hoe je de indeling van je mobiele weergave verbetert.