Wix Editor: De tekst van een menu-item wijzigen

Leestijd 2 minuten
De tekst van je menu-item wordt rechtstreeks overgenomen uit de paginanamen van je site. Wanneer je een paginanaam wijzigt, kun je de tekst van het menu-item onmiddellijk zien veranderen.
Als je een link aan je menu hebt toegevoegd, zoals een anker of externe URL, kun je de tekst van het menu-item ook wijzigen door de onderstaande stappen te volgen.

Om de tekst op een menu-item te wijzigen:

1. Klik op menu's en pagina's aan de linkerkant van de Editor.
  2. Plaats de muisaanwijzer op de relevante pagina/menulink.
  3. Klik op het Meer weergeven-pictogram.
  4. Klik op hernoemen
  5. Typ de nieuwe paginanaam.
  6. Klik op Gereed