Wix Editor: Een Facebook-vind-ik-leuk-knop toevoegen en aanpassen

Leestijd 4 minuten
Voeg een Facebook-vind-ik-leuk-knop toe zodat bezoekers je website kunnen aanbevelen bij hun Facebook-vrienden. Wanneer bezoekers op de vind-ik-leuk-knop klikken, zien hun vrienden dit op Facebook, dus dit is een goede manier om verkeer naar je website te leiden.
Een Facebook-vind-ik-leuk-knop op een live Wix-website.
In dit artikel lees je meer over het toevoegen en aanpassen van een Facebook-vind-ik-leuk-knop:
Wil je meer weten over Facebook op je Wix-website?

Een vind-ik-leuk-knop toevoegen

Begin met het toevoegen van de knop aan een pagina op je website. Wanneer bezoekers op de knop klikken, laten hun Facebook-vrienden zien dat ze je website leuk vinden of aanbevelen.

Om een vind-ik-leuk-knop toe te voegen:

1. Klik links in de Editor op Elementen toevoegen.
  2. Klik op Social media.
  3. Selecteer het Facebook-tabblad.
  4. Klik op de Facebook-vind-ik-leuk-knop om deze toe te voegen of sleep het naar de relevante locatie op je pagina.
Het Elementen toevoegen-paneel in de Editor. Het Social media-tabblad is geopend en de Facebook-vind-ik-leuk-knop wordt aangewezen.

De knopinstellingen wijzigen

Pas de instellingen van je Facebook-vind-ik-leuk-knop aan door de weergegeven tekst in te stellen en de taal te kiezen.

Om de knopinstellingen aan te passen:

1. Klik in je Editor op de knop.
  2. Klik op Label kiezen.
  3. Bepaal hoe je de knop wilt instellen:
    • Wat staat er op de knop? Selecteer of de tekst van de knop 'Vind ik leuk' of 'Aanbevelen' zegt.
    • In welke taal is de knop? Klik op het dropdownmenu en selecteer de taal van de knop.
Het Instellingen-paneel voor de Facebook-vind-ik-leuk-knop in de Wix Editor.

De indeling van je vind-ik-leuk-knop wijzigen

Kies de indeling van je knop zodat deze eruitziet zoals jij wilt. Je kunt instellen of het een vind-ik-leuk-teller, extra tekst of pictogrammen weergeeft.

Om de indeling van je knop te wijzigen:

1. Klik op de Facebook-vind-ik-leuk-knop in je Editor.
  2. Klik op het Indeling-pictogram.
  3. Selecteer de door jou gekozen indeling in het paneel.
Het Indeling-paneel van de Facbook-vind-ik-leuk-knop in de Wix Editor.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie over de Facebook-vind-ik-leuk-knoppen.