Wix Editor: Aanwijsvak-effecten creëren

Leestijd 4 minuten
Aanwijsvakken zijn veelzijdige tools die interactiviteit op je website stimuleren. Nadat je een aanwijsvak hebt toegevoegd, kun je beginnen met het toevoegen van coole en leuke effecten om het tot leven te brengen. Er zijn verschillende opties beschikbaar, zoals grow, hellen en zelfs combo, waarmee je meerdere effecten kunt combineren.

Om effecten aan je aanwijsvak toe te voegen:

1. Selecteer je vak in de Editor.
  2. Klik op het tabblad Aanwijzen om de aanwijsmodus te openen.
  3. Klik op Kies effect.
  4. Selecteer een effect uit de lijst.
  5. (Optioneel) Klik op Personaliseren om de instellingen van je gekozen effect aan te passen. Klik hieronder voor meer informatie over elk effect en de aanpassingsopties: