Wix Editor-aanvraag: Pagina's printervriendelijk maken

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel is het niet mogelijk om een printervriendelijke versie van je pagina's te downloaden of een 'print'-knop aan je website toe te voegen zodat bezoekers pagina's kunnen afdrukken.
Bezoekers kunnen websitepagina's afdrukken met Ctrl + P, maar een deel van de opmaak en stijlen op de pagina kunnen hierbij verloren gaan. Bezoekers kunnen ook een screenshot van je pagina's maken en deze vanaf hun bureaublad afdrukken.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij heel erg gewaardeerd.
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.