Wix Bookings: Het ontwerp van je boekingsformulier aanpassen

Leestijd 2 minuten
Belangrijk:
We zijn bezig met het uitbrengen van een nieuwe versie van het boekingsformulier. Als de stappen in dit artikel niet overeenkomen met je scherm, klik dan hier voor instructies.
Het boekingsformulier is waar je klanten informatie verstrekken wanneer zij zich aanmelden voor een dienst. Jij bepaalt welke informatie je wilt verzamelen en hoe de pagina eruitziet.

Pas de indeling, het ontwerp en de tekst van je boekingsformulier aan zodra je beslist welke klantgegevens je wilt verzamelen. Lees meer

Om het ontwerp van je boekingsformulier aan te passen:

1. Ga naar de betaalpagina van Wix Bookings in de Editor.
2. Klik op de pagina in de Editor.
3. Klik op Instellingen.
4. Selecteer Boekingsformulier in de dropdown.
5. Klik op Formulier aanpassen.
6. Je wordt dan doorgestuurd naar het dashboard van je website waar je je website kunt bewerken