Wix Blog: Een knop toevoegen aan een blogpost

Leestijd 2 minuten
Knoppen zijn een goede manier om je bezoekers interactie te laten hebben met verschillende delen van je blog. Je kunt bijvoorbeeld 'klik hier'- of 'bekijk post'-tekst aan je knop toevoegen die bezoekers ertoe aanzet om te klikken en andere blogposts te lezen die ze misschien leuk vinden.

Om een knop toe te voegen aan een blogpost:

1. Ga naar je blog op je dashboard.
  2. Open de betreffende post.
  3. Klik in het linkerpaneel op Toevoegen.
  4. Klik op Knop
  5. Klik op Instellingenen pas je knop aan.
    • Knoptekst: Voer de tekst in die op je knop wordt weergegeven.
    • Kopeling: Voer de bestemming (een link) voor de knop in.
    • Link opent in een nieuw tabblad: Schakel het selectievakje in om de knoplink in een nieuw tabblad in de browser te openen.
    • Nofollow: Selecteer het selectievakje om te voorkomen dat de link wordt weergegeven in SEO-resultaten.
  6. Klik op Opslaan.
  7. Klik op het Ontwerp-tabblad om het ontwerp van je knop te wijzigen:
    • Rand: Sleep de schuifregelaars om de breedte en hoeken van de rand rond de knop te wijzigen.
    • Knopkleuren: Klik op de kleuren om de kleur voor de tekst, achtergrond en rand van je knop te kiezen.
  8. Klik op Opslaan