Wix Blog: De blogfeed uitrekken tot volledige breedte

Leestijd 1 minuten
Maak je website responsiever door je blogfeed over de breedte van het scherm uit te rekken. Je kunt ervoor kiezen om je hoofdblogfeed, lijst met posts en blogpostpagina uit te rekken. Websitebezoekers die je website in een kleinere browser bekijken, zien de post nog steeds over de volledige breedte.

Om je blogfeed uit te rekken tot de volledige breedte:

1.  Klik op je blogfeed in je Editor.
2.  Klik op het Uitrek-pictogram
3.  Schakel Uitrekken tot volledige breedte in.
4. Sleep de Marges-schuifregelaar om de marges te wijzigen of voer een pixelgetal in.
     Let op: De limiet van de marge is 80 pixels.
Gebruik je een lijst met posts?
Je kunt je lijst met posts ook tot de volledige breedte uitrekken. Selecteer de lijst met posts in de Editor en volg stappen 2-4 hierboven.