Wix Blog: Bijschriften toevoegen aan galerijafbeeldingen

Leestijd 1 minuten
Het toevoegen van een galerij aan een blogpost is een goede manier om meerdere afbeeldingen te groeperen. De afbeeldingen in de galerij kunnen afzonderlijk worden ondertiteld om meer uitleg te geven over elke specifieke afbeelding.
Let op:
Als je nog geen galerij hebt toegevoegd, klik dan hier om te leren hoe

Om bijschriften aan galerijafbeeldingen toe te voegen:

1. Ga naar het Blog op het dashboard van je website.
  2. Selecteer de betreffende blogpost.
  3. Klik op de galerij in de post.
  4. Klik op de blogwerkbalk op het Media organiseren-pictogram.
  5. Klik op de afbeelding waaraan je een bijschrift wilt toevoegen.
  6. Klik op Bewerken.
  7. Klik op het tekstvak onder Titel om een bijschrift aan je afbeelding toe te voegen.
  8. Klik op Gereed.