Wix Blog: Beschrijvingen bewerken in Wix Blog

Leestijd 1 minuten
Wanneer je een post publiceert, tonen sommige indelingen de eerste regels van de blogpost als voorbeeld. Je kunt deze standaard overschrijven door je eigen tekst te schrijven.

Om het standaard postfragment te bewerken:

1. Ga naar het Post-tabblad op het dashboard van je website.
  2. Klik om een blogpost te bewerken of een nieuwe te maken.
  3. Klik linksboven op Instellingen.
  4. Klik op het Geavanceerd-tabblad.
  5. Voer de tekst in het relevante veld in (maximaal 140 tekens).
Let op:
  • Tekst die je handmatig invoert, verschijnt ook in de lijst met posts en het Recente posts-element.