Wix Blocks: Tegelijkertijd aan een app werken

Leestijd 1 minuten
Wix Blocks is beschikbaar voor alle Wix Studio-gebruikers. Word lid van Wix Studio.
Met Blocks kun je in realtime samenwerken met andere gebruikers aan dezelfde app. Meer dan één persoon kan inhoud bewerken en ontwerpelementen en indeling wijzigen.

Samenwerken met anderen is snel en effectief. Wijzigingen van andere gebruikers verschijnen binnen enkele seconden op je scherm.

Let op:
Wanneer je iemand uitnodigt om samen te werken, moeten ze een Wix-account hebben of zich hiervoor aanmelden.

Gelijktijdig bewerken in Blocks

Zodra iemand je uitnodiging accepteert, kan deze beginnen met het bewerken van je app. Je kunt zien wie aan je app werkt door te controleren wiens avatar rechtsboven in de bovenste balk verschijnt.

De persoon die de code kan bewerken, heeft haakjes { } naast zijn of haar avatar.
Let op:
  • Blocks staat niet toe dat twee mensen tegelijkertijd aan de code werken. De eerste persoon die de app opent, kan de code bewerken. Andere gebruikers kunnen de code lezen, maar niet bewerken.
  • Twee mensen kunnen de app niet tegelijkertijd bouwen.
  • Wanneer je tegelijkertijd met iemand anders aan de app werkt, kun je je wijzigingen ongedaan maken, maar je kunt de wijzigingen van iemand anders niet ongedaan maken.