Wix Blocks: Medewerkers beheren in Blocks

Leestijd 2 minuten
Wix Blocks is beschikbaar voor alle Wix Studio-gebruikers. Word lid van Wix Studio.
Met Wix Blocks kun je andere Wix-gebruikers uitnodigen om aan je app te werken. Blocks biedt deze rollen:
  • Eigenaar. De eigenaar is de maker van het project (codepakket of app) en heeft er volledige controle over. Ze kunnen het project beheren, bewerken en installeren, medewerkers uitnodigen en de app dupliceren.
  • Beheerder (mede-eigenaar). Een beheerder kan het project beheren, bewerken en installeren, inclusief het uitnodigen van medewerkers. Er is geen limiet aan het aantal beheerders. Ze kunnen de app niet dupliceren.

Een medewerker toevoegen

1. Klik op App > Rollen en machtigingen om het Rollen en machtigingen-paneel te openen.
rollen en machtigingen
  1. Klik op Mensen uitnodigen.
  2. Geef de e-mailadressen op van de persoon of mensen die je als medewerkers wilt toevoegen. Scheid elk adres met een komma.
  3. Vink het vakje Beheerder (mede-eigenaar) aan.
  4. Klik op Uitnodiging verzenden.
Je medewerkers ontvangen de uitnodiging per e-mail en moeten deze accepteren voordat ze aan je project kunnen werken.
uitnodiging
Stuur nog een uitnodiging
Je kunt de uitnodiging opnieuw verzenden of de uitnodigingslink krijgen door naast je medewerker te klikken op het Meer acties-pictogram.

Een medewerker verwijderen

1. Klik op App > Rollen en machtigingen om het Rollen en machtigingen-paneel te openen
  2. Klik op het Meer acties-pictogramen klik vervolgens naast de medewerker die je wilt verwijderen op Verwijderen.
  3. Bevestig dat je die medewerker wilt verwijderen.
Je medewerkers ontvangen een verwijderingsbericht per e-mail.
verwijderen