Wix Blocks: App-afhankelijkheden instellen

Leestijd 2 minuten
De volledige versie van Wix Blocks voor het bouwen van webapplicaties, inclusief Velo-pakketten en gebruikersinterface, is beschikbaar voor gebruikers van Wix Studio.
Wanneer je een Blocks-app maakt, vereist je code mogelijk dat de gebruiker die de app op hun website installeert ook specifieke Wix-apps installeert. Dit wordt een app-afhankelijkheid genoemd. Je app kan bijvoorbeeld vereisen dat de website Wix Stores bevat.
Wanneer een gebruiker een Blocks-app met een app-afhankelijkheid installeert, ontvangen ze een melding dat ze een of meer apps moeten installeren om de app bruikbaar te maken.

Een app-afhankelijkheid toevoegen

Om app-afhankelijkheden in te stellen:
  1. Ofwel
    1. Klik in het Project-menu op App-afhankelijkheden
    b. Klik in het App-afhankelijkheden-gedeelte van het Codebestanden-paneel op App-afhankelijkheden toevoegen.
2. Klik in het App-afhankelijkheden-paneel op Afhankelijkheden selecteren.
2. Klik naast de app die je wilt toevoegen op het-pictogram.
3. Klik op Afhankelijkheid toevoegen om nog een afhankelijkheid toe te voegen.

Een app-afhankelijkheid verwijderen

1. Ga naar het App-afhankelijkheden-gedeelte van het Codebestanden-paneel en selecteer in het Meer-menu van de afhankelijkheid Afhankelijkheid verwijderen.