Websiteleden: Een inlogbalk voor het ledengedeelte toevoegen

Leestijd 2 minuten
Zodra je een ledengedeelte aan je website toevoegt, wordt automatisch een inlogbalk toegevoegd aan het koptekstgedeelte. Dit zorgt ervoor dat de inlogbalk op alle pagina's verschijnt, zodat leden snel en gemakkelijk toegang krijgen tot hun account.
Als je, om welke reden dan ook, de inlogbalk opnieuw moet toevoegen, of meer inlogbalken wilt toevoegen, kun je dat eenvoudig doen.
Wix Editor
Studio Editor
  1. Klik links in de Editor op Elementen toevoegen.
  2. Klik op Community.
  3. Klik op Inlogbalk.
  4. Klik of sleep en zet de inlogbalk neer om deze aan je pagina toe te voegen.
De inlogbalk in het Elementen toevoegen-paneel in de Wix Editor