Sofort gebruiken om een pakket te kopen

Leestijd 2 minuten
Als je in Nederland, België, Duitsland, Italië, Oostenrijk, of Spanje bent gevestigd, kun je een Premium- of Studio-pakket kopen met Sofort.
Met Sofort kun je eenmalige betalingen in euro's doen via directe en veilige bankoverschrijvingen. Dit betekent dat er geen verwerkingstijd is voor het geld en dat Wix-diensten onmiddellijk actief zijn.
Aangezien Sofort alleen kan worden gebruikt voor eenmalige betalingen, kan Wix je pakket niet verlengen met deze betaalmethode. Daarom worden alle verlengingen verwerkt met behulp van SEPA. Hiertoe slaat Wix je IBAN- en bankgegevens op om je toekomstige abonnementsverlengingen te verwerken.
Lees in dit artikel meer over:

Een pakket kopen met Sofort

1. Ga naar de Upgrade-pagina.
    Let op: Als je meerdere websites hebt, selecteer je de website die je wilt upgraden.
  2. Klik onder het pakket dat je wilt kopen op Selecteren.
  3. Kies je abonnementscyclus en klik op Selecteren.
  4. Klik op Sofort
Sofort als betaaloptie op de Wix-betaalpagina,
  1. Voer je factuurgegevens in.
  2. Controleer het overzicht van je pakket en klik op Ga verder naar Sofort
  3. Dien je bankrekeninggegevens in om de betaling te voltooien.
    Let op: Je accountgegevens worden opgeslagen en gebruikt om je pakket te verlengen met een SEPA-betaling.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over het gebruik van Sofort als betaalmethode voor Wix-diensten.