URL's aanpassen voor SEO

Leestijd 2 minuten
Pas je Wix URL's aan voor je website, product- en blogpagina's om je SEO te helpen verbeteren en websiteverkeer aan te trekken. URL's moeten nauwkeurig en beschrijvend zijn, zodat potentiële bezoekers je website kunnen vinden met behulp van zoekmachines. Lees meer over het aanpassen van de URL-structuur van je pagina

Om een aangepaste URL te maken:

1. Ga naar je SEO-dashboard.
  2. Selecteer Naar SEO-instellingen onder Tools en instellingen.
  3. Klik op Producten.
  4. Klik op Pagina-URL.
  5. Wijzig de URL-structuur van je pagina.
  6. Vink het vakje aan als je al het verkeer automatisch wilt omleiden naar de nieuwe URL's.
Automatisch doorverwijzen naar de nieuwe URL's
  1. Klik op Opslaan.