Een domein naar Wix overzetten

Belangrijk:

Om je domein over te zetten naar Wix:

1. Klik in de bovenste balk van de Editor op Instellingen .
  2. Klik op Domein koppelen.
  3. Klik op Domein overzetten naast Geavanceerd.
    Let op: Als je al een domein hebt toegevoegd, klik je op Je eigen domein koppelen en selecteer je Een domein overzetten naar Wix (voor gevorderden).
  1. Lees de instructies en klik op Overzetten.
  2. Voer het domein in dat je wilt overzetten (bijv. mijnprofessionelewebsite.com).
  3. Klik op het drop-down menu om te selecteren waar het domein is gekocht, en klik vervolgens op Doorgaan.
  4. Log in op het account waar je domein is gekocht en klik in je Wix-account op Ik ben ingelogd
  5. Ontgrendel je domein in het account waar het is gekocht, en klik vervolgens in je Wix-account op Is ontgrendeld
  6. Haal een autorisatiecode op van het account waar je domein is gekocht, en plak deze in het autorisatiecode-veld in je Wix-account.
  7. Klik op Doorgaan
  1. Kies een verlengingsperiode van minimaal één jaar.
    Tip: Sls je een gratis domein-voucher hebt, wordt deze automatisch toegepast.
  2. Klik op Doorgaan.
  3. Controleer en/of bewerk je contactgegevens.
  4. Klik op Doorgaan
  5. Selecteer een privacyoptie
    • Privéregistratie: je contactgegevens verschijnen niet in de WHOIS-domeininformatie records. Je kunt de optie voor privacybescherming op elk gewenst moment in- en uitschakelen.
    • Openbare registratie: Je naam en adres blijven altijd openbaar in de WHOIS-domeinrecords. Je kunt het alleen wijzigen naar privé, wanneer het domeinabonnement handmatig wordt verlengd.
  6. Klik op Doorgaan
  7. Selecteer je betaalmethode
  8. Klik op Aankoop verzenden.
Nadat je de aankoop hebt ingediend, wordt er een e-mail verzonden van newsletter@i.wix.com naar het e-mailadres van de registrant van je domein, waarin wordt bevestigd dat de overdracht is gestart. Het kan tot zeven dagen duren voordat je domeinoverdracht is voltooid.