Toegang tot je apps

Leestijd 3 minuten
Wix biedt meer dan 250 geweldige apps die je kunt proberen. Sommige apps zijn dashboard-apps, wat betekent dat ze worden toegevoegd aan het dashboard van je website. Andere apps zijn Editor-apps, wat betekent dat ze zich bevinden in de Editor van je website.
In dit artikel zie je hoe je alle apps die je op je website hebt geïnstalleerd, kunt bekijken en beheren.

Lees meer over toegang tot apps vanaf:

Toegang tot je apps via het dashboard van je website

Je hebt toegang tot alle apps van je website vanaf je dashboard. Als je een dashboard-app opent, ga je naar het tabblad van de app op het dashboard van je website, terwijl je bij het openen van een Editor-app naar de Editor van je website gaat op een nieuw tabblad.
Let op:
Sommige apps hebben zowel dashboard- als Editor-elementen. Deze apps worden geopend als een tabblad op het dashboard van je website, maar je kunt ze ook in de Editor bekijken door de stappen hier te volgen.

Toegang tot je apps via het dashboard van je website:

1. Ga naar het Apps beheren op het dashboard van je website.
  2. Klik op Openen naast een van je geïnstalleerde apps.

Toegang tot je apps vanuit de Editor van je website

Je hebt toegang tot alle apps van je website via de Editor van je website. Dashboard-apps openen als een nieuw tabblad in je browser, terwijl Editor-apps overschakelen naar de pagina waarop de app zich bevindt.
Let op:
  • Sommige apps hebben zowel dashboard- als Editor-elementen.
  • Het Instellingen-paneel bevat meestal een 'Beheren'-knop (bijv. Posts beheren om je blog te beheren, Producten beheren om Wix Stores te beheren, enz.) Deze knop leidt je door naar het tabblad van de app in het dashboard.

Om toegang te krijgen tot je apps vanuit de Editor van je website:

1. Ga naar de Wix-appmarkt:
    • Editor: Klik links in de Editor op het Apps toevoegen-pictogram .
    • Editor X: Klik op de bovenste balk van Editor X op het Appmarkt-pictogram .
  2. Klik op Apps beheren.
  1. Klik op Openen naast een van je geïnstalleerde apps.
Tip:
In Apps beheren kun je ook elke app met een premiumpakket upgraden of op het Meer weergeven-pictogram klikken om de app te verwijderen. Lees meer over het verwijderen van apps